Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Jump zeven dagen per week!

Een nieuw Family Entertainment Center is geopend: Yatoo! ELI Play installeerde een uitdagend trampolinepark met verschillende interactieve elementen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolinepark met verschillende zones

Alle trampolineparken worden door ELI Play op maat gemaakt. Bij Yatoo vind je verschillende zones die geschikt zijn voor jumpers van verschillende leeftijden. Er is een grote Foam Pit met een watervaltrampoline en een Battle Beam. Daarnaast is een grote Airbag geïnstalleerd waar je vanaf de jumpbox of trampoline op kan springen. Ook voor groepen zijn er diverse zones, zoals de Cage Ball en Multi-Sport waar verschillende balspellen gespeeld kunnen worden.

Ninja Course met timersysteem

In het park is een Ninja Course geïnstalleerd die bestaat uit twee banen en een timersysteem. Druk op de startknop en klim via de rollers naar de zakken die gevuld zijn met ballen. Verplaats je van obstakel naar obstakel en druk zo snel mogelijk op de finish knop om de tijd te stoppen. Twee spelers kunnen gelijktijdig het parcours afleggen en natuurlijk is de speler met de snelste tijd de winnaar!

Interactieve spellen in trampolinepark

Interactieve elementen mogen tegenwoordig niet meer ontbreken in een trampolinepark! Deze toevoegingen zorgen voor meer plezier en competitie in het park.

Bij Yatoo is een ValoJump geïnstalleerd, een interactief spel waarbij de jumpers onderdeel worden van het spel. Door van links naar rechts te springen en je armen te bewegen, scoor je punten of versla je tegenstanders. Een spel dat erg populair is! Ook vind je bij Yatoo een CardioWall. Dit is een spelbord met twee verschillende spelopties waarbij de snelheid en het reactievermogen van de speler getest wordt. Het doel is om zoveel mogelijk pods binnen één minuut te raken.

Meer informatie over trampolineparken?

Wil jij meer informatie over onze trampolineparktoestellen? Kijk eens op de Jump pagina met al onze trampoline events. Wil je tips voor het starten van een onderneming in de recreatiebranche? Bekijk dan het stappenplan of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van uw droompark!Bekijk alle foto’s


Loading page...