Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnenspeeltuin Monkey Town Troisdorf

Monkey Town Troisdorf is een ruim opgezette speeltuin met speeltoestellen geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Kinderen kunnen hier heerlijk de beest uithangen!

Lees de Ins & Outs artikelen

Indoor speelparadijs met klimvulkaan

Wanneer bezoekers binnenkomen bij Monkey Town Troisdorf zien ze gelijk de opvallende klimvulkaan! Dit is een populaire attractie waarbij kinderen via alle kanten naar boven kunnen klimmen en via de glijbaan of over het doek weer naar beneden glijden. Natuurlijk zijn er nog veel meer attracties waar kinderen op avontuur en ontdekking kunnen gaan! De grote speelstructuur zit vol met gave glijbanen, geen afdaling is te gek! Je vindt er zelfs een kartbaan en een glijbaan die eindigt op een Airbag, een groot kussen dat met lucht gevuld is.

Trampolines en peuterzone

In een andere speelzone is een Jump Arena geïnstalleerd. Een kleine trampoline zone met in totaal 10 trampolines. De ideale plek om wat energie kwijt te kunnen en trucs te oefenen.

Voor de allerkleinste bezoekers van de speeltuin heeft ELI Play een peuterzone ingericht bij Monkey Town. De ideale ruimte voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Deze bestaat uit een speelstructuur, trampolines, een speelhuisje, kleine glijbaan, ballenbak en diverse soft play elementen.

Start jouw eigen binnenspeeltuin

Bekijk ons hele speeltoestellen assortiment op de website of vraag de catalogus aan. Wij denken graag met u mee voor het realiseren van de ideale speeltuin. Neem contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0) 411 745 300.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...