Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnenspeeltuin vakantiepark Eiland van Maurik

Op vakantiepark Eiland van Maurik is een fantastische nieuwe binnenspeeltuin gebouwd! ELI Play installeerde een grote speelstructuur en HiT iT! Arena.

Lees de Ins & Outs artikelen

Vakantiepark Eiland van Maurik

Eiland van Maurik is een waterparadijs voor jong en oud! Het vakantiepark ligt midden in de Betuwe en heeft een eigen jachthaven en zandstrand. Verschillende recreatieve activiteiten worden aangeboden zoals watersporten, animatie en zwemmen waardoor het de ideale locatie is voor een familievakantie.

Family Entertainment Center Mauk

In 2023 is de verbouwing van start gegaan van het nieuwe Family Entertainment Center ‘Mauk’. Een FEC heeft als kenmerk dat het diverse activiteiten biedt voor verschillende doelgroepen. In Mauk worden onder andere een indoor speeltuin, interactieve hit it arena, bowlingbanen, karaokerooms, een knutseltheater, restaurant en sportsbar gebouwd. De allerkleinsten, kinderen, tieners en ouders zullen zich hier vermaken!

Binnenspeeltuin: Eiland Avontura

ELI Play heeft voor Eiland Avontura een grote speelstructuur en HiT iT! Arena ontworpen. Ga op avontuur in de speelstructuur die bestaat uit drie verdiepingen vol met klimobstakels, verschillende bruggen en spectaculaire glijbanen. Vanaf de derde verdieping glijd je zelfs met een donut de schuine helling af! De Donut Glider is een attractie waar kinderen keer op keer weer voor naar boven klauteren om de afdaling nog een keer te nemen.

Interactieve HiT iT! Arena

Je raakt op Eiland Avontura niet uitgespeeld, naast de speelstructuur staat namelijk nog een grote Hit it arena. Dit is een interactief spel ontwikkeld door ELI Play is geschikt voor de wat oudere kinderen en tieners! Spelers verzamelen punten met een RFID armband die aan hun naam gekoppeld wordt. Vervolgens betreden zij de arena en gaan ze in de verschillende events en obstakels op zoek naar de targets. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verdienen binnen de gestelde speeltijd. De score van iedere speler verschijnt na afloop op het scorebord.

Het spel vraagt om uithoudingsvermogen, behendigheid en snelheid. Klim op de ballen en bewaar je balans om de punten in het Ballz event te pakken of klim naar boven door de elastieken verdiepingen van de Elude Elevation om punten te verzamelen. Genoeg events die geschikt zijn voor alle spelers om mee te doen aan het spel.

Ook een binnenspeeltuin of Family Entertainment Center starten?

Bent u enthousiast geworden van dit project en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Bekijk het brede assortiment aan speeltoestellen op onze website of neem direct contact op via +31(0)411 745 300 of info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...