Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Persberichten

02 / 17 / 2022

Nieuwe mixed reality game voor de leisure industrie: ValoArena!

Valo Motion introduceert de waanzinnige XR ValoArena. Dit innovatieve spel geeft een unieke twist aan interactief spelen. Het is een beleving die je niet eerder hebt meegemaakt!

De arena is ontwikkeld met de nieuwste cameratechnologie√ęn, waardoor er geen headsets, controllers of andere accessoires nodig zijn om het spel te spelen. Spelers hebben eenvoudig toegang tot het systeem door het gebruik van pay-to-play, waarna zij zelf in de arena een spel, niveau en modus selecteren en het spel starten. Dit alles zorgt ervoor dat er geen personeel nodig is om te assisteren en er een hoge doorloop is.

De spellen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en zorgen dat spelers continu in beweging blijven en vooral veel plezier beleven. De spellen kunnen gespeeld worden met maximaal 6 spelers.

Voor de leisure industrie is de ValoArena een fantastische toevoeging. Wij bij ELI Play zijn trots dat wij vanaf het beginstadium van de ontwikkeling betrokken zijn. Samen met Valo Motion en met behulp van Eurostars is deze interactieve arena tot stand gekomen. Eind van de zomer kunnen wij de ValoArena aan onze klanten aanbieden. Het geeft indoor speeltuinen, family entertainment centers, sport- en trampolineparken een boost en het maakt bezoekers razend enthousiast.

Eurostar - development ValoArena - ELI Play

Meer informatie?

Contact

Eric Verstappen

info@eliplay.com

+31 (0)6 533 233 45

Loading page...