Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Persberichten

09 / 19 / 2017

Samenwerking tussen ELI Play en EndemolShine Germany

ELI Play, de leverancier van The Big Bounce van EndemolShine Germany

Bereid jezelf voor op de ultieme fysieke game show, waarbij je letterlijk uit je stoel springt! EndemolShine Germany en RTL brengen een nieuw televisieprogramma uit: “The Big Bounce” en ELI Play is trots dat zij zich de leverancier mogen noemen van dit spectaculaire parcours.

The Big Bounce is een nieuwe, vaardigheidsgedreven show die lijkt op een spelshow, maar dezelfde aantrekkingskracht heeft als een talenten wedstrijd. Aan elke show doen verschillende deelnemers mee die het spectaculaire trampolineparcours zo snel mogelijk willen afleggen. ELI Play ontwikkelt en produceert alle hindernissen die de deelnemers tot het uiterste drijven met betrekking tot snelheid, kracht, balans en timing. The Big Bounce is dynamisch en energiek en sluit perfect aan bij de strategische plannen van ELI Play.

René van de Ven, Managing Director van ELI Play, is trots om bekend te maken dat ELI Play de leverancier is van het parcours: “Wij kijken er naar uit om samen te werken met EndemolShine Germany en RTL voor dit spectaculaire televisieprogramma. ELI Play wil het toonaangevende voorbeeld zijn in de leisure industrie en zet de volgende stap mede dankzij met dit programma. Wij zijn innovatief, brengen geluk en plezier. Tijdens de shows van The Big Bounce willen wij het parkour tot leven brengen voor zowel de deelnemers als het publiek.

Meer informatie?

Contact

Eric Verstappen

info@eliplay.com

+31 (0)6 533 233 45

Loading page...