Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Interactieve spellen voor trampoline- parken en speeltuinen

Onze indoor speeltuinen en trampolineparken bieden uitdaging en plezier aan bezoekers! Bij ELI Play bieden wij altijd meer dan een standaard park. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en houden ons bezig met het ontwikkelen van nieuwe speeltoestellen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze interactieve speeltoestellen! Dit resulteert in de meest unieke en populaire leisure parken.

Interactief spel een toevoeging voor de leisure industrie

Interactieve spelelementen zijn trending. Kinderen komen dagelijks in aanraking met de nieuwe technologieën en willen spelend leren. Ook in de leisure branche worden steeds meer interactieve speeltoestellen of speelelementen ontwikkeld en geïntegreerd. Denk hierbij aan de ValoJump, een trampoline met daarvoor een scherm waarop de jumper zichzelf ziet springen en zoveel mogelijk punten moet behalen. Kinderen zijn op zoek naar vernieuwing en fun. Daar bieden onze interactieve spellen dé oplossing voor!

HIT IT!

HiT iT! is het nieuwste product van ELI Play. HiT iT! is een interactieve target arena. Alle spelers krijgen een RFID armband waarmee zij zich registreren en tijdens het spel punten kunnen verdienen. De punten verdienen zij door targets te scannen die in alle events van de arena hangen. De targets waar de spelers het meeste moeite voor moeten doen, dus die bijvoorbeeld helemaal bovenin een event hangen, leveren het meeste punten op. Het spel is uitdagend voor jong en oud!

Interactief speeltoestel voor een binnenspeeltuin of trampolinepark

ELI Play biedt diverse interactieve speeltoestellen voor indoor speeltuinen en trampolineparken. Wij hebben gekozen om de maximale belevenis toe te voegen in onze parken. Zowel voor nieuwe als bestaande parken zijn de interactieve elementen een toegevoegde waarde. Vaak zijn het stand-alone attracties die toegevoegd kunnen worden in een park. Denk bijvoorbeeld aan Sisyfox. Bij Sisyfox worden beweging en fun gecombineerd. Door middel van een bal bewegen bezoekers de Sisyfox door bergen en valleien. Hierbij worden je strategische skills op de proef gesteld en je gebruikt al je spieren in je armen, schouders en ‘core’ om zoveel mogelijk punten te behalen.

Ook zijn er interactieve speeltoestellen met een competitief element, zoals de ValoJump, ValoClimb en een timer systeem. De ValoClimb is een interactieve klimmuur waarop spelers diverse games kunnen spelen. De klimmuur is geschikt voor alle doelgroepen, de verschillende niveaus beiden uitdaging van kleuters tot fanatieke sporters. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een eigen klimuitdaging te ontwikkelen. Het timersysteem kan bijvoorbeeld ingebouwd worden bij een Ninja course of Big Bounce for leisure parcours.

Interactieve speeltoestellen van ELI Play

Ben je geïnteresseerd in de interactieve spellen van ELI Play? Of wil je weten wat ELI Play voor jou kan betekenen? Bekijk al onze binnen speeltoestellen of neem contact op met Stan via stan@eliplay.com of +31 (0)639 550 911.


Meer informatie aanvragen
Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op
Loading page...