Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Picoo interactief speelelement voor uw binnenspeeltuin

Interactief speelgoed, maar dan zonder beeldscherm. Dat is precies wat Iris Soute voor ogen had en direct aansloot bij de nieuwe missie van ELI Play.

Lees de Ins & Outs artikelen

Picoo, kennis combineren!

De eerste stap

Na 10 jaar besloot ELI Play interactieve speelelementen een nieuwe kans te geven. Lang vonden zij interactieve techniek te complex, te weinig speelwaarde geven, te storingsgevoelig en te duur. Dankzij Picoo is dit verleden tijd. René van de Ven, managing director ELI Play, versterkte in 2016 de banden met de Universiteit Eindhoven en kwam in contact met Iris Soute en haar collega Daniel Tetteroo. Iris en Daniel waren op zoek naar een samenwerkingspartner voor de doorontwikkeling van Picoo. ELI Play zag de kansen voor Picoo in haar assortiment en de samenwerking werd beklonken.

Nog meer beweging

Mede dankzij de samenwerking met ELI Play kreeg Picoo de kans om haar product te produceren. De verkopers vanuit ELI Play waren kritisch en zagen niet direct de kansen van Picoo binnen de productcategorie ‘play’. Na het testen realiseerden de verkopers zich dat Picoo nog meer uitdaging kon bieden aan indoor speelstructuren van ELI Play.

Aanmeldingen

Om het product op de markt te krijgen met een unieke editie voor ELI Play was nog een aardig project, maar eind mei is het zover! Dan krijgt elke binnenspeeltuin de kans Picoo aan te schaffen via ELI Play. Volledig in de eigen huisstijl van ELI Play. De eerste aanmeldingen komen al binnen en bij ELI Play kunnen we in ieder geval niet wachten tot de lachende gezichtjes door de speeltuin rennen met een Picoo in de hand.

Picoo interactief speelgoed voor uw binnen speeltuin
Maak uw speeltuin nog leuker met Picoo

Elementen:

Bent u een van de eerste ondernemers met de Picoo Pro Editie?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...