Vorig artikel
Springplezier voor jong en oud

Nieuws

Start je eigen speeltuin samen met Laurens

Happy days tijdens de EAS in Amsterdam!

Volgend artikel

‘’In no-time veranderen ondernemers van volwassenen naar kinderen bij ELI Play’’

Het verkoopteam van ELI Play wordt sinds 1 augustus versterkt door Laurens van de Vis. Laurens heeft 8 jaar ervaring op gedaan als verkoopadviseur in hoogwaardig school- en straatmeubilair en vindt het fantastisch om dromen van klanten waar te maken.

Elke ochtend word ik vrolijk wakker. Weer een uitdagende dag in het vooruitzicht met nieuwe ontmoetingen en ideeën. Voordat ik de auto in stap denk ik aan de drie highlights van deze dag; een klantenbezoek op kantoor, het bespreken van een nieuw ontwerp met onze designers en een afspraak bij een nieuwe ondernemer. Vervolgens rijd ik in 50 minuten naar het hoofdkantoor van ELI Play in Boxtel.

8:00

Rond 8:00 uur kom ik aan op kantoor en start mijn laptop op in de kantoortuin. Diverse afdelingen zitten hier bij elkaar, waaronder Sales en Design, zodat we elkaar direct kunnen helpen. Ik start met het lezen en beantwoorden van mijn mails en zet alles op een rijtje wat ik deze dag ga doen.

8:30

Vandaag om 10:00 uur komt een ondernemer langs die graag een trampolinepark wilt beginnen. Voor die tijd begin ik met de voorbereiding van het gesprek: ik reserveer een vergaderruimte, breng alle documentatie op orde en vervolgens loop ik naar de Leisure Academy om alle innovatieve attracties op te starten. De Leisure Academy van ELI Play is een ruimte waar we onze klanten meenemen in de beleving! Ze ervaren hoe het is om op een trampoline te staan of een klimwand te beklimmen.

09:55

Daar zijn de klanten! Ik zorg voor een gastvrij welkom, laat ze het kantoor zien en loop door naar de vergaderruimte. Een kop koffie en een koekje en zo praten we al snel over het idee van de ondernemer. Waar wil je naar toe? Heb je al concrete plannen? En wat dacht je van een geschikte locatie? We sparren wat samen en ik geef advies hoe ze het beste van start kunnen gaan.

Vervolgens vertel ik over de werkwijze van ELI Play, hoe wij klanten adviseren en ontzorgen. Welke rol wij spelen in het hele proces voor het opzetten van een leisure park. En vraag natuurlijk wat de klant van ons verwacht. Het is een fijn gesprek en we liggen direct op één lijn.

11:15

Vervolgens lopen we samen naar de Leisure Academy. Ze zijn erg benieuwd, ik open de deuren en ze kijken hun ogen uit. Schoenen uit, jumpsokken aan en stap maar op de trampoline! Ze beginnen te lachen en zijn natuurlijk bereid om een spelletje te spelen op de ValoJump. Beide springen fanatiek en gaan voor de highscore. In no-time veranderen ze van volwassenen naar kind. Helaas geen highscores gehaald, maar wel een hoop enthousiasme! Vervolgens sturen we het filmpje van de interactieve game naar hun eigen mailadressen, zodat ze het later nog eens kunnen terugkijken. We gaan door naar de ValoClimb om te kijken naar de mogelijkheden voor een interactieve klimwand in hun eigen trampolinepark. Ik vertel hoe dit concept is ontstaan en laat de verschillende spellen zien. De Leisure Academy zorgt echt voor fun en happiness.

De kracht is dat we vooruitkijken naar de toekomst en in de Leisure Academy laten we producten zien met de WOW-factor’

11:45

We gaan verder met de rondleiding. Ik neem ze mee door alle fases van het productieproces in onze eigen fabriek. Ze zijn verbaasd over de hoeveelheid handwerk en precisie het ontwikkelen van de producten vereist. Het is erg arbeidsintensief, maar dat zorgt ervoor dat ELI Play de kwaliteit kan waarborgen. Vervolgens bespreken we nog een aantal punten en ons gezamenlijke plan van aanpak. De sfeer bij ELI Play vonden ze erg prettig en dit bezoek zorgde voor een stap naar intensieve samenwerking.

Mensen hebben een droom die veel risico’s met zich meebrengt en ELI Play ondersteunt ze graag daar bij

Laurens van de Vis - ELI Play

12:15

Ik ga lekker lunchen met mijn collega’s. Daarna check ik mijn mail en telefoon en ga samenzitten met mijn collega’s van design. Voor een nieuw project leg ik uit wat voor wensen de klant heeft en welke elementen ze graag terugzien in de speelstructuur. De designer gaat ermee aan de slag en komt over een paar dagen met een voorstel.

Aansluitend bereid ik mij voor op een afspraak op locatie met een ondernemer. Hij heeft een concreet idee voor een nieuwe speelstructuur.

14:50

Ik ben 10 minuutjes te vroeg voor mijn afspraak, maar de klant ziet mij staan en wil direct aan de slag. De eigenaar van het wereldrestaurant vraagt wat de eisen zijn voor de locatie, wat de ideale positie voor een speelstructuur is in deze ruimte? Wat is de mogelijke hoogte en breedte? Welke elementen passen er dan in? Ik denk graag mee en heb voldoende informatie verzameld om een 3D-concept mee te nemen naar de volgende afspraak.

17:30

Ik stap in de auto en rijd richting huis met de radio aan. Even bijkomen van de dag en om half 7 kom ik thuis om gezellig samen te eten.


Loading page...