Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
De groei van ELI Play in 2017

Nieuws

Samenwerkingen geven boost aan producten ELI Play!

ELI Play aanwezig op de IATP en IAAPA beurzen

Volgend artikel

ELI Play werkt samen met Picoo, Clip ‘n Climb en Valo Motion

We are the game changers! ELI Play staat bekend als productleverancier, maar daar komt verandering in. Innovatie zit in het DNA van het bedrijf en met enkele partnerships brengen we daar nog meer versnelling in. In 2017 maakte ELI Play haar samenwerking met Picoo bekend. Sinds februari werkt ELI Play ook samen met Clip ’n Climb en Valo Motion.

Mogelijkheden om interactief te spelen zijn trending in de leisure branche. Zelf elementen ontwikkelen neemt veel tijd in beslag. ELI Play zoekt daarom actief de samenwerking met innovatieve partijen. Door de handen ineen te slaan met specialisten loopt ELI Play voorop in de ontwikkelingen binnen de sector.

Picoo

Iris Soute van Picoo had als doel interactief speelgoed ontwikkelen, waarmee kinderen in teamverband actief kunnen spelen in plaats van de hele tijd naar een scherm turen. De focus ligt niet op het apparaat, zoals bij de mobiele telefoon of een Wii spelconsole. Picoo ondersteunt juist een innovatieve, actieve manier van samenspelen. ELI Play zag hier veel potentie in en lanceerde dit jaar het product in de indoor leisure branche.

Clip n’ Climb

De laagdrempelige klimactiviteit van Clip ’n Climb bezorgt gebruikers ongekend speelplezier. Deze ontwikkelaar geniet al een ruime bekendheid binnen de leisure branche. Clip ’n Climb wordt geroemd om zijn fun-climbing innovaties. Elke challenge is uniek en geschikt voor elke leeftijdscategorie. Daarmee is Clip n’ Climb een mooie toevoeging aan het sport courses assortiment van ELI Play.

Valo Motion

Last but not least, Valo Motion. ValoClimb - de augemented climbing wall geven klimwanden letterlijk een extra dimensie. Het interactieve platform is met zijn vele mogelijkheden breed inzetbaar en kan eenvoudig worden opgenomen in bestaande trampolineparken en speeltuinen. Een combinatie van licht en geluid zorgt voor meeslepende speelelementen. Daarnaast heeft Valo Motion een nieuw product: ValoJump. Een interactief game platform dat je trampoline skills een enorme boost geeft!

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden om interactief spelen op te nemen in een indoor speeltuin of trampolinepark? Neem dan contact op met ELI Play via Stan Verstappen, stan@eliplay.com / +31 (0)639 550 911.


Loading page...